Binnenkort ga ik naar Nepal.
Indien mogelijk zal ik hier af en toe een foto posten.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden om op deze manier een beetje met mij mee te reizen…
Nepal

23 thoughts on “


 1. Hoi Jana,

  Bij deze alvast voor morgen een voorspoedige vlucht van Düsseldorf naar Istanboel en dan door naar Kathmandu!
  Verder wens ik je een mooie tijd in Nepal en veel succes met les geven!

  Groetjes Gerda (uit Sjwame!)


 2. Hello Janani!

  Mooi om al iets te horen vanuit het verre Nepal!
  Leuk die naam en leuke foto’s! Fijn dat je goed gearriveerd bent en de eerste kennismaking erop zit! Heel veel succes met je lesgeven, en lekker genieten van het land, de cultuur en de mensen daar!

  Groetjes uit Swalmen. 3. Hallo Janani 😉
  leuk te horen dat je het goed naar je zin hebt!
  Dat jullie met zoveel vrijwilligers zijn is wel leuk.
  Veel verschillende nationaliteiten?
  We zijn benieuwd naar de volgende foto’s ( in Nepalese kleding?)
  groetjes, Har en Gerda 4. Hallo Janani.

  Leuk om weer iets te horen! Mooie foto’s hoor….vooral van de rijstvelden! Prachtig! Wel erg pratcherig om door te wandelen lijkt me. Fijn dat jullie al van alles ondernomen hebben!
  Veel plezier en succes verder!
  Groetjes Gerda uit Sjwame.


  • Dank je Gerda! Het zijn tot nu toe wel alleen foto’s die ik met mijn telefoon gemaakt heb. Op een andere manier kan ik nog geen foto’s uploaden… 5. Hallo Janani,
  mooie foto’s hoor. Zo krijgen we al een aardige indruk. De “echte” foto’s zien we nog wel 😉 en we verheugen ons er op dat je het eten hier ook eens klaar maakt 😉
  Succes alvast met het lesgeven deze week !

  groetjes Har en Gerda.

  ps we hebben een wereldbol van de Tiger, kun je die van jouw kado doen……


 6. Hallo Janani,
  Leuk om weer iets te lezen van je ‘belevenissen’. Ik hoorde van Har en Gerda reeds dat het allemaal wat ongeorganiseerd is! Och dat heeft ook wel zijn charme! Wat een prachtige foto’s weer! En wat een jonge monniken, hoe oud zijn die “kinderen”? Hopelijk krijg je hun wat ‘wijsheid’ bijgebracht!
  Tot het volgende verslag.
  Groetjes uit Swalmen.


 7. Hoi Jana,
  Leuk weer van je te horen. Hoop dat je draai kunt vinden daar. Wij westerlingen zijn zò “overgeorganiseerd” dat het even wennen is aan hun cultuur. Ik denk dat je ook veel vrijheid hebt in jouw manier van lesgeven. Alles wat jij die kinderen bij kunt brengen is meegenomen. Bovendien leer jij ook van weer van hen. Ik wens je in ieder geval nog veel plezier en succes. De tijd vliegt !
  Groeten en een hele dikke kus Annie


 8. Kei leuke foto’s. Volgens mij heb je je draai wel zo’n beetje gevonden. Wel fijn dat er ook tijd is voor sight seeing. Veel plezier ! Groet Annie en Jan


 9. Wat leuk die blije snoetjes ! Je gaat ze nog missen ;-). Nog een fijne week en we zijn benieuwd hoe de komende dagen en week er uit gaan zien!
  groetjes, Har en Gerda


 10. Alweer mooie foto’s! Fijn dat er ook wat tijd is voor sight seeing! Zo te lezen is er iets meer “structuur” in je dag indeling…..inderdaad echt westers zoals Annie ook al opmerkte!
  Soms ook wel lekker om het maar op je af te laten komen…..
  Veel plezier verder!
  Groetjes van Gerda uit Sjwame.


 11. Gefeliciteerd met je verjaardag ;), wat leuk van die Noren!
  Goede reis terug morgen, misschien kun je nu wat meer van het uitzicht genieten!
  Nog een paar mooie dagen in Kathmandu en tot zondag!
  groetjes van Har en Gerda


 12. Hallo Jana,

  Een hele ervaring om zo ver van huis te zijn!
  Je bent wel heel goed bezig en wat een mooie herinneringen zal je hier aan over houden.
  Tot gauw, dan kunnen we weer live naar je luisteren. 13. Het zit er weer bijna op Jana. Zal niet meevallen weer in het oude stramien te lopen. Je bent dan wel weer een grote ervaring rijker. See you……… en goede reis !


 14. Hoi Jana, De laatste dagen… wat gaat dat snel. Hartstikke goed wat je hebt ondernomen….die ervaring en al het moois wat je hebt gezien en beleeft neemt niemand je meer af. En weer erg mooie foto’s! Ik wens je een héle voorspoedige terugreis, en dat je zondag goed mag arriveren in Düsseldorf! ( Gerda en Har zullen blij zijn wanneer je weer veilig bent geland…!)
  Tot gauw, groetjes
  Gerda uit Sjwame!


 15. Hallo Jana,
  wat een geweldige reis heb jij gehad en wat een super initiatief. Hoe mensen daar leven dat moet jezelf toch wel aan het denken zetten en dingen doen relativeren waar wij in het westen mee bezig zijn. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhalen en indrukken. Groet, Leo


  • Het was inderdaad een bijzondere ervaring Leo! Misschien kunnen we binnenkort nog eens afspreken, ik ben ook benieuwd hoe het met jou gaat.


Comments are closed.